Cara-cara untuk menjadi lebih tinggi Untuk Mereka Yang Telah Lulus Baligh mereka

Cara-cara untuk menjadi lebih tinggi Untuk Mereka Yang Telah Lulus Baligh mereka

Untuk kanak-kanak, ia adalah agak mudah untuk menjadi lebih tinggi dengan beberapa langkah-langkah yang betul. Kami, yang telah mencapai usia dewasa, yang dipercayai tinggal di mana kita berada. Tetapi para saintis telah menemui beberapa ruang untuk kami berkembang tinggi. Bilik ini terletak pada badan kita sendiri, termasuk tulang belakang dan anggota badan. Dalam artikel ini, saya akan pergi melalui kedua-dua tempat dan menjelaskan bagaimana mereka boleh membantu kita untuk menjadi lebih tinggi.

Bilik-bilik di anggota badan kita

Anggota badan kita boleh memanjang melalui pembedahan. Proses ini melibatkan memasang rod dalam anggota badan kita. Ia bukan sahaja menyakitkan dan mengambil masa yang lama untuk sembuh, tetapi juga tidak mampu dimiliki oleh kebanyakan orang yang ingin menjadi lebih tinggi. Pembedahan itu dilakukan di luar Amerika Syarikat daripada tujuan kosmetik. Di samping itu, pembedahan itu tidak akan dapat meningkatkan ketinggian anda seberapa banyak yang anda mahu. Ia juga mempunyai hadnya.

Bilik-bilik di tulang belakang kita

Satu lagi laluan yang kita boleh pergi untuk meningkatkan ketinggian kami adalah cara semula jadi yang tidak akan kos kita apa-apa selain dari sedikit masa dan usaha yang kita perlu membuat secara tetap. Ia adalah senaman regangan. Terdapat tiga peringkat yang terlibat. Peringkat pertama adalah untuk menguatkan otot di belakang dan membetulkan postur kami. Peringkat kedua adalah decompressing cakera dalam tulang belakang kita dan meluruskan tulang belakang ke atas. Peringkat ketiga adalah untuk mengukuhkan apa yang telah dicapai dalam dua peringkat pertama dengan memperbaiki dan penebalan cakera tulang belakang. Dengan cara ini juga mempunyai had yang ditentukan oleh bagaimana anda melaksanakan latihan dan tulang belakang itu sendiri.

Bagi kebanyakan kita, yang kedua akan menjadi pilihan kita untuk menjadi lebih tinggi. Walau bagaimanapun, ia bukanlah sesuatu yang boleh anda lakukan untuk sekali sahaja dan mengharapkan untuk berkembang sebanyak satu inci dalam sekelip mata. Konsistensi adalah kunci.

Selepas anda telah memilih yang cara untuk pergi, maka anda perlu untuk mengetahui apa jenis latihan ia akan melibatkan.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar