Kuku jari kaki Kulat Pemulihan - Simpan Wang Walaupun Penyembuhan Jangkitan Anda Dengan Murah Tetapi Menyembuhkan Berkesan

Kuku jari kaki Kulat Pemulihan - Simpan Wang Walaupun Penyembuhan Jangkitan Anda Dengan Murah Tetapi Menyembuhkan Berkesan

Ia adalah mentaliti sesetengah orang bahawa apa-apa yang murah mempunyai kualiti yang rendah; ini juga boleh dianggap dengan ubat kulat kuku jari kaki. Tetapi serangan daripada seribu dolar untuk rawatan yang mempunyai peluang 80% daripada penyembuhan jangkitan tetapi dengan risiko jantung atau kegagalan hati, apatah lagi jangkitan boleh kembali. Ini adalah risiko yang terlalu banyak yang perlu diambil apabila terdapat alternatif, yang murah bermakna kos rendah, dengan kesan yang sama untuk merawat dan tempoh menunggu untuk kuku sihat untuk berkembang tetapi dengan kelebihan tambahan akses mudah jika berulang berlaku. Murah ubat kulat kuku jari kaki yang mudah dibeli di kedai-kedai, dan ia tidak perlu berada di farmasi.

Ubat-ubatan ini kulat kuku jari kaki biasanya dilihat sebagai pilihan terakhir apabila setiap ubat atau prosedur perubatan gagal. Orang yang menggunakan ini dan telah berjaya menghapuskan jangkitan boleh membuktikan yang boleh menjadi berkesan. Ia hanya mengambil masa kerja yang sedikit. Berikut adalah senarai orang-orang pilihan rawatan kulat kuku:

Cuka - item isi rumah yang popular dan pelbagai guna ini masih nombor satu dalam senarai ubat-ubat kulat kuku jari kaki. Merendam kaki anda dalam larutan air dan cuka dengan nisbah 1: 1 atau terus memohon melalui titisan atau swabbing kuku yang dijangkiti. Asid dalam cuka ini menghapuskan pertumbuhan kulat.
Vicks Vapor Rub - ini dikenali untuk melegakan kesesakan hidung tetapi disebabkan oleh bahan-bahan yang berkuasa seperti kapur barus, ia dianggap berkesan dalam menangani jangkitan. Sesetengah menggabungkan ia dengan ubat kulat kuku jari kaki yang lain seperti cuka atau Listerine gali.
Bleach - sebatian kimia yang digunakan dalam tingkat pembersihan dan memutihkan pakaian berwarna telah dilaporkan untuk menghapuskan kulat untuk kebaikan. Gabungan klorin dan oksigen membunuh kulat tetapi penjagaan perlu diambil kira dalam menggunakannya. Ia perlu dicairkan dalam air dengan satu sudu besar peluntur untuk gelen air, dan selepas merendam kaki, basuh dengan sabun dan air. Jika anda mempunyai kulit sensitif, skip rawatan ini, terdapat banyak lagi yang lembut.
Listerine - bukan sekadar ubat biasa anda seperti yang anda fikir, juga merupakan salah satu alternatif yang paling berkesan ubat kulat kuku jari kaki. Ia pertama kali dirumuskan sebagai antiseptik pembedahan untuk membersihkan luka dan juga instrumen yang digunakan dalam pembedahan. Ia mengandungi antiseptik, contoh yang thymol iaitu bahan anti-bakteria dan anti-kulat yang kuat. Rendamkan kuku dijangkiti di dalamnya, dicairkan selama 15 minit.
Ubat-ubatan ini kulat kuku jari kaki mudah diakses di kedai-kedai dan bukan hanya farmasi. Terdapat penawar lebih pilihan di luar sana yang perlu ditemui, alternatif yang murah tetapi berkesan tanpa sebarang kesan yang tidak baik dalam badan.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar