Menghentikan TMJ Sakit Dengan Menyembuhkan Alternatif kepada Jaw Mengetap dan Gejala biasa TMJ

Menghentikan TMJ Sakit Dengan Menyembuhkan Alternatif kepada Jaw Mengetap dan Gejala biasa TMJ

Terdapat benar-benar apa-apa yang baik tentang mengalami mengepalkan rahang. Pengisaran atau gertakan gigi anda pada waktu malam ketika anda sedang tidur juga boleh menyebabkan kemungkinan gigi yang retak. Berita baik adalah bahawa terdapat alternatif semulajadi dan selamat yang menawarkan peluang yang sebenar sama ada mengurangkan kesakitan ia boleh menyebabkan atau tetap mengubati dan menghapuskan mengepalkan rahang anda. Jika anda mengalami masalah ini atau tidak berpuas hati dengan kaedah semasa dan lebih tradisional yang digunakan untuk merawat, anda mungkin mahu mengambil lihat apa alternatif semula jadi mungkin boleh lakukan untuk anda dan keadaan anda.

Anda tidak keseorangan jika anda mengalami TMJ atau mengepalkan rahang. A kekalahan 1 juta orang ditambah kini menderita daripada itu dan perkara yang menyedihkan adalah bahawa kebanyakan orang-orang yang tidak tahu bahawa ada sesuatu yang salah. Bolehkah anda bayangkan melalui hari anda mengalami ketidakselesaan dan kesakitan yang disebabkan oleh mengepalkan rahang yang benar-benar menyedari bahawa anda mempunyai masalah bahawa ia sebenarnya boleh dirawat? Orang-orang ini hidup mereka dalam gelap dan hanya perlu bersabar dengan azab yang tidak pernah mengetahui bantuan yang di luar sana.

Salah satu cara yang paling biasa doktor merawat TMJ adalah dengan mengesyorkan pesakit untuk menggunakan pelindung mulut semasa mereka sedang tidur. Ini benar-benar tidak rawatan, sebaliknya ia hanya menghalang anda daripada Mengetap gigi anda pada waktu malam ketika anda sedang tidur. Ini tidak memberi sebarang kelegaan atau penawar untuk gejala biasa dan sakit anda rasa kerana TMJ. Apa yang ia lakukan adalah membantu untuk melindungi gigi, yang sekurang-kurangnya beberapa jenis bantuan untuk penghidap. Anda juga mungkin mendapati bahawa anda mengalami migrain, sakit leher dan muka bersama-sama dengan pelbagai masalah lain kerana TMJ anda. Seorang pengawal mulut tidak akan membantu mengurangkan gejala-gejala tersebut dan anda akan mempunyai untuk mencuba sesuatu yang lain.

Beberapa cara semula jadi untuk benar-benar mengubati masalah ini selama-lamanya yang melampaui doktor gigi anda memberi anda seorang pengawal mulut termasuk perubahan dalam apa yang anda makan, persekitaran tidur anda, latihan harian, penjagaan kiropraktik, melegakan tekanan, hipnosis dan banyak, banyak lagi. Ada benar-benar pelbagai rawatan alternatif di luar sana dan anda mungkin perlu melihat di luar apa yang doktor gigi anda mencadangkan, kerana ia melampaui bidang kepakaran mereka. Hanya yang rawatan semulajadi yang tepat untuk anda akan bergantung kepada keadaan peribadi anda dan gejala-gejala yang anda sedang mengalami. Walau bagaimanapun, berita baik adalah bahawa alternatif semula jadi yang sebenar untuk menyembuhkan TMJ memang wujud dan menawarkan sedikit harapan untuk penghidap.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar