Penyembuhan Scar Tissue Sememangnya Dengan Homeopathy

Penyembuhan Scar Tissue Sememangnya Dengan Homeopathy

Penyembuhan tisu parut secara semulajadi adalah satu-satunya cara yang berkesan. Kekurangan penyembuhan bermakna sistem imun anda tidak boleh berfungsi dengan baik. Dan sebab ini adalah beberapa tersumbat tidak dapat diselesaikan yang menghalang tugasnya.

Tisu parut datang kira-kira daripada kecederaan, dan ini termasuk pembedahan. Ia adalah tisu yang lemah daripada biasa supaya boleh lusuh dengan lebih mudah, apabila diletakkan di bawah tekanan. Ini adalah salah satu sebab mengapa nasihat Obstetrik terhadap kelahiran normal, selepas c-seksyen kelahiran.

Tisu parut juga boleh menyakitkan, dari semasa ke semasa.

Walau bagaimanapun, penyembuhan tisu parut boleh menjadi mudah apabila menggunakan ubat-ubatan homeopati. Ini kerja dengan mengeluarkan tersumbat supaya sistem imun anda boleh bekerja dengan baik lagi.

Langkah pertama adalah untuk bekerja keluar ubat homeopati yang paling sesuai untuk parut anda. Ini mungkin di luar kemampuan anda, jadi berunding dengan kaedah perubatan homeopati profesional boleh menjadi cara terbaik untuk anda.

Walau bagaimanapun, terdapat banyak ubat-ubatan homeopati yang boleh digunakan dengan jayanya oleh prescriber rumah. Ini adalah sebahagiannya kerana mereka mempunyai apa-apa aplikasi yang luas dan sebahagiannya kerana mereka patut begitu banyak keadaan, jadi anda tidak perlu tahu banyak untuk menggunakannya secara berkesan.

Silika adalah ubat yang biasa dan mampu menyelesaikan aduan kulit. Untuk mendapatkan tindak balas yang baik, anda perlu berupaya untuk perlawanan gejala anda daripada beberapa orang-orang ubat. Untuk silika, ini termasuk parut tiba-tiba menjadi menyakitkan dan kesejukan, dengan peningkatan dengan kehangatan atau haba digunakan.

Keadaan kulit yang lain yang Silika boleh menyelesaikan, jadi mungkin dalam sejarah masa lalu anda termasuk:

kulit yang tidak sihat, setiap luka suppurates
para penjenayah, abses, bisul, ulser
kuku lumpuh atau rapuh
retak di hujung jari anda
sista kulit, ketuat
kurap, vitiligo, impetigo
Silika juga mampu menolak keluar objek asing yang tidak diingini, seperti serpihan. Ini cenderung untuk berlaku dalam beberapa jam, bukan pengusiran segera.
Dengan sejarah parut menyakitkan dan ketidakupayaan untuk sembuh, anda boleh melihat bahawa terdapat sama ada beberapa bentuk kekurangan zat makanan atau malabsorption. Anda mungkin mendapati bahawa masalah-masalah ini hilang selepas mengambil silika.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar